Tatuatge de fluids

Un tatuatge de fluids corria pel teu llom. Una pixarrada enorme humia el llençol i tu ahí, persona desfeta pel goig no dies ni un mot. Ni mot, ni paraula, només el fort bategar i la respiració exhausta. Oh! Persona, algú desconnectat del gir de la Terra. I 180º un cendrer ple de justes roges i el fum espès d’un canut postcoital. I ni mot, ni paraula i ni una maduixa rossegada. Ni orgull ni pecat, ni raïms pel llit. Persona rompuda, desfeta pel goig sense veu ni mots. Repleta de sospirs, raus nua, desvalguda somrius de gairó i em mires als ulls. ―Només puc regalar-te un mos al llavi de baix, no sabria fer altra cosa. Donar-te un bes de sal, com regalar-te de la meua boca una llàgrima viva, plena de tu, omplerta per mi, tornar-te el teu sabor perquè et recuperes prompte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *